De Locatie

Het zorghuis

Family Works B.V. is gevestigd in een ruim familyworksmonumentaal pand aan de rand van het Groningse Noordbroek. In de ene helft van het pand bevinden zich 4 kamers voor onze bewoners en 1 logeerkamer. De woonkamer, badkamer en keuken is voor gezamenlijk gebruik. In de andere vleugel is een woongroep gevestigd voor jeugd.

Mensen die wonen bij Family Works B.V. hebben hun eigen kamer. Hierin mogen ze in grote mate zelf bepalen hoe deze wordt ingericht. Voor logees hebben we een zeer ruime en gezellige kamer.

De tuin

Onze tuin is ruim en biedt een oase aan rust, is rijk aan verschillende mooie gewassen en een bijzondere blikvanger is de grote Japanse tulpenboom in de achtertuin.

Dagbesteding
Family Works biedt dagbesteding. We streven ernaar om elk van onze bewoners een programma op maat te bieden, op deze manier komen de individuele ontwikkeling, interesses en creativiteit volledig tot zijn recht. Na de dagbesteding hebben ze een vaste dagindeling en in het weekend is er tijd voor leuke activiteiten.

Voeding

Wij besteden veel aandacht aan gezonde voeding, zo maken wij gebruik van een uitgebalanceerd weekmenu en vinden we het heerlijk om groenten en fruit uit eigen tuin op tafel te zetten.